Klik hier om het nieuwe Ajax shirt te bestellen

Ajax shirt uit 2014/2015


Eindelijk is het nieuwe Ajax shirt er. Het Ajax thuisshirt voor het seizoen 2014/2015 werd onlangs door Ajax en Adidas gepresenteerd. Het shirt is per direct te koop.

Presentatie Shirt

Ajax presenteerde het shirt dit jaar met een ludieke actie. Jasper Cilessen, Daley Blind, Siem De Jong en trainer Frank de Boer door Adidas voor de gek werden gehouden. Toen er een aantal neppe designs werden getoond schrokken de spelers.

Alle twijfel verdween direct toen het officiële shirt getoond werd. In dit shirt speelt Ajax haar thuiswedstrijden in de ArenA tijdens de Eredivisie, nationale beker en Champions League. Het shirt wijkt in vele opzichten niet af van het shirt van vorig jaar. Toch zijn er wel degelijk verschillen te zien.

Ten opzicht van voorgaande jaren zijn er een aantal kleine, maar toch stijvolle veranderingen van het shirt. Natuurlijk zijn de hoofdkleuren rood en wit, en ook de verticale banen zijn gebleven. De kraag is dit jaar afwijken ten op zichte van vorig jaar. In plaats van een ronde kraag is er dit jaar voor een polo kraag gekozen. Ook de strepen van Adidas zijn weer aanwezig op de schouders. Op de borst het logo van Adidas, het logo van Ajax inclusief de 3 kampioenssterren. Midden gecentreerd op de borst, onder de logo‘s vinden we het logo van de hoofdsponsor. Tot en met december zal Aegon dienst doen als hoofdsponsor van Ajax. De geruchten gaan dat Huawei het stokje van Aegon over zal nemen vanaf januari 2015.

Vanaf heden kun je via ons het nieuwe Ajax shirt bestellen. Ook de broekjes, en sokken kun je bestellen. Tevens kun je bij onze partners de shirts laten bedrukken met officiële bedrukking.

Het nieuwe Ajax shirt bestellen
Of bestel het thuis shirt