Klik hier om het nieuwe Ajax uitshirt 2016 te bestellen

Ajax Ziggo shirt uit 2015/2016


Ajax en adidas presenteerde op 25 juni jl. met gepaste trots het nieuwe thuis- en uittenue, nadat de woensdag ervoor reeds de nieuwe thuistrainingslijn is bekendgemaakt.

Zowel het thuis- en uitshirt kennen een opvallend ontwerpdetail. Zo kunnen de mouwen van beide shirts worden omgeslagen, waarmee het rood/zwart van de Amsterdamse vlag zichtbaar wordt. Op de linkermouw zitten ook drie witte Andreas-kruizen, waardoor het effect van de aanvoerdersband ontstaat.

De rode draad in het ontwerp van het thuis- en uittenue, en de thuistrainingslijn, is een eerbetoon aan de stad Amsterdam en onze rijke lijst aanvoerders.

Op verzoek van de technische staf onder leiding van Frank de Boer is voor seizoen 2015-2016 gekozen voor een licht uittenue, en wel in de kleur Solar Green. Onderaan het shirt is, met het Amsterdamse rood/zwart, een effect gecreëerd waardoor het lijkt alsof twee shirts over elkaar heen gedragen worden.

De tenues zijn per direct via voorinschrijving te bestellen. Bestellingen worden vanaf woensdag 1 juli uitgeleverd.

Ajax thuis shirt 15/16 impressie

Ajax uit shirt 15/16 impressie

Dit is het officiele Ajax uitshirt 2016, de kleuren zijn felgroen en zwart, met op één mouw en onderaan het het ajax uitshirt 2016 een rood-zwart-rood band van Amsterdam.

Het nieuwe Ajax uitshirt 2016 bestellen
Of bestel het thuis shirt