Klik hier om naar de officiële Ajax webshop te gaan

Ajax Webshop


Welkom bij de klantenservice van Ajax webshop. Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen met betrekking tot Ajax webshop. TopPak B.V. verzorgt de afhandeling en de uitlevering van de bestellingen van Ajax webshop. De daadwerkelijke transactie wordt aangegaan met Ajax Direct.

Registreren Indien je voor het eerst op de site van Ajax webshop komt, dan raden wij je aan om je eerst te registreren. Registreren is geheel vrijblijvend. Als je geregistreerd bent, en je wilt de volgende keer een aankoop doen, dan hoef je alleen maar in te loggen met het door jou verzonnen wachtwoord en username. Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met jouw wachtwoord en username.

Privacy & Veiligheid Ajax webshop gebruikt je persoonlijke gegevens om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden en je bestelling optimaal te kunnen afronden. Jouw gegevens worden nimmer doorgegeven aan derden.

Levertijden en voorraad Ajax webshop hanteert standaard een verzendtermijn van 1-3 dagen, op werkdagen. Ajax webshop levert geen deelleveringen uit, bij bestellingen bestaande uit meerdere artikelen is de laatste leverdatum bepalend. Let op: de voorraad is niet gekoppeld aan de voorraad van de Ajax Fanshop Arena. Voor vragen betreffende de voorraad in de Ajax Fanshop Arena dient u contact op te nemen met de Fanshop.

Prijzen/acties Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. De artikelen worden binnen het aantal dagen (vermeld bij het artikel) verzonden. Acties gelden alleen in online shop van Ajax tenzij anders aangegeven.

Betaling In samenwerking met payment provider Buckaroo services bieden wij diverse betaalmogelijkheden aan waaronder: - iDEAL (internet kassa) - CreditCard (Mastercard en Visa) - PayPal - YourGiftcard Zodra de betaling is ontvangen worden de artikelen binnen de vermelde levertijd verzonden. De betalingen worden uitgevoerd middels een beveiligde verbinding. Alle gegevens worden na het uitvoeren van de transactie direct verwijderd.

Kortingscode/lidnummer Je lidnummer vind je op je seizoen- of clubcard. Let op: Het gaat om een zescijferig nummer. Gebruik altijd zes cijfers. Is je lidnummer 6650, dan vul in: 006650. • Deze korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of met andere acties. In geval van retourneren ontvang je alleen het werkelijk betaalde bedrag terug. • Actie artikelen, boeken en DVD’s zijn uitgesloten van ledenkorting. • Op reeds gemaakte bestellingen kan helaas geen korting meer verrekend worden.

Voor vragen/opmerkingen kun je tijdens kantoor uren bellen met Tel.: 0900-AFCAJAX 0900-232-2529 (€ 0,35 cent per gesprek + eventuele kosten voor het gebruik van mobiele telefoon)Adresgegevens: AFC Ajax T.a.v. Ajax Merchandising Arena Boulevard 29 Postbus 12522, NL-1100AM Amsterdam Zuidoost

Chamber of Commerce/KvK 33.301.777 BTW/VAT 814.33.44.28.B01

Ook als je een product zoekt wat niet voorradig is vernemen wij dit graag. Wij zullen dan bekijken of het mogelijk is aan je wensen te voldoen. Opmerkingen en suggesties m.b.t. de website zijn ook van harte welkom!

Ajax thuis shirt 15/16 impressie

Ajax uit shirt 15/16 impressie

Bezoek de Ajax webshop